Babagan Kita

Sejarah kita

company img1

2006 Produsen peralatan latihan bola olahraga Didegake 

2007 Mesin latihan bola tenis cerdas generasi kaping pisanan lan mesin senar raket dikembangake kanggo didol

2008 kaping pisanan dipamerake ing China Sports Show

2009 Masuki pasar Walanda kanthi sukses

2010 Disertifikasi dening CE / BV / SGS; mlebu ing pasar Austria lan Rusia

2011-2014 Kanthi mlebu pasar internasional lan mlebu 14 agen ing luar negeri; Mesin cerdas generasi kaping 2 sukses digawe

2015 Pasar internasional internasional lan mesin bola pintar generasi kaping 3 diluncurake

2016 Sistem pelatihan sepak bola 4.0 diluncurake kanthi hebat

Sistem Sepak Bola 2017 4.0 menang penghargaan emas ing Kompetisi Desain Industri Internasional

2018 Mlebu karo Asosiasi Badminton China kanggo mesin pelatihan bulutangkis, Mizuno kanggo mesin pelatihan tenis; Eyang mromosiaken Komplek olahraga cerdas kaping 1

2019 Mlebu karo Asosiasi Tenis China kanggo mesin bola tenis, asosiasi Bola Basket Guangdong lan Kamp Yijianlian kanggo mesin tembak basket

2020 Dihormati karo "Perusahaan Teknologi Tinggi Anyar"

2021 Sawetara cabang perusahaan sing didegake kanggo pembangunan cepet ing industri kesehatan kanggo mbantu wong global ,,,,

company img2

Produk kita:

Produk olah raga cerdas kayata mesin dolanan basket, mesin tembak bulutangkis, mesin tembak tenis, mesin latihan Sepakbola, mesin dolanan bola squash, mesin latihan bola voli, mesin tenis meja, mesin latihan ringan, mesin latihan tenis, raket tenis, raket raket lsp.

Pasar kita:

Kajaba pasar domestik, kita uga wis nggawe sistem sales independen lan layanan pergudangan ing pasar global. Kanthi konsep keterbukaan, toleransi, lan kerjasama win-win, perusahaan kami terus ningkatake proses globalisasi lan ditampilake ing jagad kanthi pesona Manufaktur Cerdas China.

CE, BV, SGS lsp

• Sertifikasi Evaluasi Suplier

• Sertifikasi CE Keamanan Uni Eropa

• Sertifikasi SGS Umum Produk

• Sertifikasi Paten Nasional

• Asosiasi Riset Peralatan Latihan Bola Federasi Dunia 

• Bureau Veritas (Sertifikasi Kualitas Internasional)

CE-basketball training machine-1
CE-racket stringing machine-1
CE-shuttlecock serving machine-1
CE-Tennis ball shooting machine

Babar pisan kita: Garansi 2 taun kanggo umume mesin latihan bola

MOQ kita: MOQ kita ana ing 1 unit, welcome kanggo tuku utawa bisnis karo kita


Ndhaptar