Warta

  • Easy to learn tennis

    Gampang sinau tenis

    A. Tenis wis dikembangake nganti saiki lan dadi olahraga paling gedhe nomer loro ing jagad iki. Ing taun 1970-an, amarga ana tenis cendhak, umur sinau tenis saya maju. Sampeyan bisa miwiti sinau main ing umur telung taun. Saiki uga duwe jinis pelatihan bola tenis ...
    Waca liyane
  • Siboasi at the 3rd Wuhan International Sports Industry Expo

    Siboasi ing Ekspo Industri Olahraga Internasional Wuhan kaping 3

    Wiwit tanggal 15 nganti 17 Oktober, Ekspo Industri Olahraga Internasional Wuhan kaping 3 sukses dianakake ing Pusat Pameran lan Pameran Internasional Hubei Wuhan (Hankou Wuzhan). Pameran kasebut narik luwih saka 400 merek pameran saka njero lan luar negeri, lan distributor profesional. Luwih saka ...
    Waca liyane
  • Olympic women’s basketball semifinals: American women’s basketball is the king

    Semifinal basket wanita Olimpiade: Basket wanita Amerika dadi raja

    Jam 12:40 awan tanggal 6 Agustus, wektu Beijing, semi-final basket wanita Olimpiade diwiwiti. Juara bertahan tim basket wanita Amerika ngadhepi tim basket wanita Serbia. Tim basket wanita Amerika dadi favorit nomer siji. Tokyo Tokyo ...
    Waca liyane
  • Congratulations to Siboasi and the China Tennis Association for reaching a strategic cooperation

    Sugeng Siboasi lan Asosiasi Tenis China wis entuk kerja sama strategis

    Ing wulan April 2019, Siboasi lan Asosiasi Tenis Tiongkok nggayuh tujuan kerjasama strategis kanggo ningkatake pangembangan umum rantai industri tenis kalorone pihak. Sawise kerja sama iki, Siboasi bakal kerja sama karo Asosiasi Tenis China ing mesin pelatihan bola tenis / equi ...
    Waca liyane
  • Different brands for Tennis shooting machine

    Merek beda kanggo mesin motret Tenis

    Kanggo pemain tenis, kepiye milih mesin bal tenis sing apik kanggo digunakake? Mesin tenis sing apik bakal dadi mitra paling apik paling ora 10 taun. Kanggo klien, bisa uga umume sing ndeleng regane luwih dhisik, nanging tuku mesin latihan tenis kanthi nggunakake pirang-pirang taun, mung ...
    Waca liyane
  • Children’s sports training products will become rigid demand

    Produk pelatihan olahraga bocah-bocah bakal dadi panjaluk sing kaku

    Pendidikan sing berorientasi ing ujian wis suwe banget disenengi ing China. Ing pangaruh konsep tradisional "ilmu ngganti nasib", masarakat umume negesake pendhidhikan intelektual tinimbang pendhidhikan jasmani. Ing jangka panjang, masalah pemuda kurang olahraga lan ...
    Waca liyane
  • Buy a tennis ball machine could help the tennis skill ?

    Tuku mesin bola tenis bisa mbantu katrampilan tenis?

    Pemain tenis mesthi mikir babagan carane nambah trampil. Mesin latihan tenis bakal dadi mitra latihan sing paling apik kanggo ngatasi masalah iki. Kita nuduhake sawetara kaluwihan nggunakake mesin bola tenis ing ngisor iki kanggo ref sampeyan. Kaluwihan nggunakake mesin bola tenis: 1. Kontribusi kanggo ...
    Waca liyane
  • Participated in the Standardization Seminar of the Chinese Tennis Association’s Small Tennis Entering the Campus

    Melu ing Seminar Standarisasi Tenis Kecil Asosiasi Tenis Tionghoa sing Mlebu Kampus

    Wiwit tanggal 16 Juli nganti 18 Juli, tenis cilik Asosiasi Tenis China mlebu seminar standardisasi kampus sing dianakake dening Pusat Pengembangan Olahraga Tanis Association Tennis China sing dianakake ing Yantai, Provinsi Shandong. Wan Hou, Ketua Siboasi Pak Quan memimpin para anggota ...
    Waca liyane
  • Basketball shooting machine wholesaler

    Grosir mesin motret basket

    Yen sampeyan pengin tuku mesin latihan basket utawa nggawe bisnis, sampeyan tekan papan sing tepat, kita minangka produsen profesional kanggo ngasilake lan adol mesin latihan rebounding basket sing cerdas suwene wis pirang-pirang taun. Ing Pasar Mesin Basket Latihan ...
    Waca liyane
  • What brand you recommend most for tennis ball machine ?

    Apa merek sing paling disaranake kanggo mesin bola tenis?

    Ana macem-macem merek ing pasar kanggo mesin bola latihan tenis, saben merek duwe kaluwihan dhewe, ora bisa diarani endi sing ala, sing paling apik, nanging bisa uga bisa memenuhi kebutuhan sampeyan, mula merek kasebut paling cocog kanggo sampeyan. Dina iki ing kene nyaranake merek SIBOASI kanggo tenis otomatis ...
    Waca liyane
  • Intelligent tennis training machine in campus tennis

    Mesin pelatihan tenis sing cerdas ing tenis kampus

    Tenis minangka olahraga sing nggabungake keanggunan, mode, lan kesehatan. Iki ora mung nduweni fungsi kanggo nguatake awak, nanging swasana budaya saka gaya peradaban, unggah-ungguh lan pria uga nggawe konsep olahraga sing apik kanggo para wong sing melu olahraga iki, ...
    Waca liyane
  • The advantages of SIBOASI basketball training machine

    Keuntungan mesin latihan basket SIBOASI

    Keuntungan gedhe saka mesin bola basket merek Siboasi dibandhingake karo mesin rebound bola basket merek asing: Kaping pisanan, sampeyan pengin menehi informasi babagan perusahaan Siboasi kanggo sampeyan: Siboasi didegake ing taun 2006, dununge ing DongGuan, GuangDong, China, ngasilake lan adol mesin kaya Tenni. ..
    Waca liyane
Ndhaptar