head_banner

Mesin bal tenis S4015

Mesin bal tenis S4015

Katrangan singkat:

Komentar saka salah sawijining pelanggan sing tuku mesin bola tenis:

1Aku nyoba mesin kasebut kaping sawetara. Wis udakara 6+ h panggunaan kanthi ngisi daya batere pisanan,

lan isih kari 40% !.

2. Aku seneng banget karo operasi lan kekuwatan mesin kasebut.

3. Kasunyatan sing ana ing osilasi internal ndadekake pas banget lan tetep presisi saka tanggal 1

nganti werni pungkasan sing aku ngerti manawa merek liyane sing misuwur kanthi osilasi eksternal ora bisa.

4. Aku nggunakake 80 bal bertekanan standar udakara 1 wulan, lan saiki wis apik!

5. Umume produk sing apik, kanthi dhukungan penjualan sing luar biasa.


Detail Produk

Tag Produk

Model: Mesin bal tenis S4015 Kacepetan: 20-140 km / jam
Ukuran mesin: 57 * 41 * 82 cm Frekuensi: 1.8-7S / bal
Daya: AC110-240V / DC 12V Kapasitas bola: 160 pcs
Bobot Net Mesin: 28,5 kg Batere: Suwene udakara 5 jam
Pangukuran kemasan: 70 * 53 * 66 cm Osilasi Internal: Vertikal & Horisontal
Packing Bobot Bruto 36 kg    

Osilasi internal: kauntungan paling saka mesin tembak tenis siboasi

deleng komentar ing ngisor iki saka salah sawijining klien babagan:

Aku nyoba mesin kasebut kaping sawetara. Wis udakara 6+ jam panggunaan kanthi pangisian daya batere pisanan, lan isih kari 40% !. Aku seneng banget karo operasi lan kekuwatan mesin kasebut. Kasunyatan kasebut yaiku osilasi internal ndadekake banget presisi lan tetep presisi wiwit bal kaping 1 nganti bal pungkasan, sing dakkerteni manawa merek liyane sing kondhang kanthi osilasi eksternal ora bisa. Aku nggunakake 80 bal bertekanan standar udakara 1 wulan, lan saiki wis apik! Umume produk sing apik, kanthi dhukungan penjualan sing luar biasa.

 

Yen sampeyan pengin tuku mesin latihan tenis sing paling apik, model S4015 kita minangka pilihan sing apik banget, iki minangka model sing paling apik lan paling apik ing taun-taun iki, iki nduweni fungsi lengkap kaya ing ngisor iki:

1. Bal-titik tetep (bisa nyetel arah); 

2. Werni sirkulasi vertikal (Oscillation vertikal, bal cahya terang); 

3. Werni sirkulasi horisontal (Osilasi horisontal, werni loro garis amba / tengah / sempit, telung garis werni)

4. Werni acak kabeh pengadilan;

5. Pemrograman bal kaya sing dikarepake;

6. Bal muter (Topspin & Backspin)

7. Balung sirkulasi bola (medium kiwa lan jero jero, medium kiwa lan cethek, medium cethek lan tengen jero, medium jero lan cethek tengen, dangkal kiwa lan jero tengen, kiwa kiwa lan cethek tengen)

 

Latihan beda sing ditampilake ing ngisor iki kanggo ref model S4015:

Siboasi tennis
Tennis ball machine drills
tennis machine siboasi

Sorotan kanggo mesin tenis siboasi S4015 kita:

1. Mesin porsi tenis S4015 iki nganggo batere lithium sing bisa diisi ulang, saben udakara 10 jam pengisian daya kebak, bisa main udakara 5 jam, lan ana tampilan LCD level batere;

2. Kontrol remot fungsi sing cerdas: bisa nyetel kacepetan, frekuensi, sudut, puteran lsp;

3. Model iki bisa uga program-program dhewe, bisa program latihan sing pengin sampeyan latih

4. 6 jinis pelatihan motret lintas-garis;

5. Fungsi latihan motret acak kanggo pilihan sampeyan;

6. Mesin pelatih tenis kita cocog kanggo latihan rutin, kompetisi, mulang, dolanan lucu lsp.

 

Garansi 2 taun kanggo mesin server tenis kita:

Service rights

Paket sing aman kanggo dikirim:

Biasane kita ngemas mesin tenis nganggo busa, banjur menyang karton, lan batang kayu (depondhe miturut panjaluk agen pengiriman)

tennis machine shipping

Banget misuwur ing antarane para klien:

S4015 Tennis machine
buy Tennis ball machine S4015
tennis ball machine

Umpan balik kanggo mesin pemotretan tenis kita:

best Tennis machine s4015
siboasi tennis ball machine cheap

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar