I tested the machine a few times. It’s been already about 6+ hs of use with the first battery charge, and still 40% left!.

Mesin bal tenis S4015

Aku nyoba mesin kasebut kaping sawetara. Wis udakara 6+ jam panggunaan kanthi pangisian daya batere pisanan, lan isih kari 40% !.

I’m very pleased with the operation and robustness of the machine. The fact that is has internal oscillation makes it very precise and it keeps the precision from the 1st till the last ball

Mesin nembak tenis T1600

Aku seneng banget karo operasi lan kekuwatan mesin kasebut. Kasunyatan sing ana ing osilasi internal ndadekake pas banget lan tetep presisi wiwit kaping 1 nganti bal pungkasan

Blog Kita

Produk olah raga cerdas kayata mesin penembak tenis, mesin dolanan basket, mesin pemotretan Badminton, mesin pelatihan Sepakbola, mesin bermain bola squash, mesin pelatihan bola voli, mesin tenis meja, mesin gutting string raket, set latihan ringan, piranti pelatihan tenis, raket tenis, raket bulutangkis lsp.

Ndhaptar